Oana Lis își dorește să devină mamă: „Aștept o minune”

17.12.2019, 16:52
Oana Lis își dorește să devină mamă: „Aștept o minune”
Oana Lis își dorește să devină mamă: „Aștept o minune”

Oana Lis a mărturisit că își dorește să devină mamă. Deși are 40 de ani, soția fostului edil al Capitalei așteaptă o minune. 

Într-un interviu recent pentru Antena Stars, vedeta a spus că își dorește foarte mult un copil și crede că o sarcină ar face-o o femeie împlinită. 

Oana Lis își dorește să devină mamă

„Într-adevăr, am 40 de ani şi nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Dar asta nu înseamnă că este târziu. Sunt alte vremuri acum dar, ştii cum este, aştept o minune. Cred că acesta este primul lucru care îţi lipseşte pentru a fi o femeie împlinită. Da, într-adevăr sunt femei care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt aşa. În ultimii ani au început să mă atragă copiii, să mă joc cu ei, să mă gândesc la lucrul ăsta pentru că este ceva ce vine din noi. Oricât am spune nu, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi”, a declarat soția lui Viorel Lis.

Deoarece nu se descurcă extraordinar cu banii, cei doi au decis să facă sărbătorile acasă: „Îmi doresc de sărbători să le fac cadouri persoanelor apropiate, îmi doresc şi să primesc şi îmi doresc să stau liniştită de sărbători, sincer. Bine, acum de ce să mint, mi-ar plăcea să fac revelionul la munte, dar am văzut că pentru două persoane costă 2.500 de euro şi nu pot să dau banii aceştia, aşa că o să stau acasă”. 

citește și...