Oana Lis, decisă să scape de kilogramele în plus! Ce schimbări va face

09.01.2020, 15:47
Oana Lis, decisă să scape de kilogramele în plus! Ce schimbări va face
Oana Lis, decisă să scape de kilogramele în plus

Oana Lis este mai decisă ca niciodată să scape de kilogramele în plus. Vedeta a anunțat public ce schimbări va face pentru un aspect armonios și o viață mai sănătoasă. 

Noul an a debutat pentru soția lui Viorel Lis cu planuri mari. Oana a povestit, la o emisiune TV, că s-a ambiționat să slăbească. 

Oana Lis, decisă să scape de kilogramele în plus

„Pe mine mă îngraşă dulciurile, pentru că nu am limită şi îmi place foarte mult să mănânc. Cred că eu cunosc toate cofetăriile bune din Bucureşti şi mi-am mai promis mie că mai mănânc tort de ziua lui Viorel, şi de ziua mea. (…) Fără pâine, fără paste, un regim aşa bazat pe carne şi salate. Am de gând să merg cel puțin de două ori pe săptămână, la sală.”, a spus blondina. 

Totuși, Oana nu și-a pus în minte să slăbească foarte mult, ci, pentru început, vrea să scape de 10 kilograme. 

„Cred că dacă aş slăbi prea mult nu aş fi eu şi atunci când slăbeşti foarte mult, am văzut la anumite persoane că îţi cade faţa, îţi cad sânii, tot. Am zis să slăbesc 10 kilograme şi să am carnea mai fit. (…) În ultimul timp m-am ocupat mai mult de minte, de suflet şi trebuie să mă ocup şi de corp”, a mai spus soția lui Viorel Lis. 

citește și...