Oana Lis are un frate pe care nu l-a cunoscut. ”Mi se pare o chestie de film”

30.10.2020, 09:43
Oana Lis are un frate pe care nu l-a cunoscut. ”Mi se pare o chestie de film”
Oana Lis are un frate pe care nu l-a cunoscut. ”Mi se pare o chestie de film”

Oana Lis a dezvăluit că a aflat că are un frate secret, dintr-o relație pe care a avut-o tatăl ei.

Oana Lis a mărturisit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, că mai are un frate. Nu a luat încă legătura cu acesta.

”Știam că tatăl meu a avut o relație, dar am crezut că este o poveste. Încă n-am luat legătura cu fratele meu mai mare, vreau să-i respect intimitatea. Mi se pare o chestie de film, dar cum viața mea mereu a fost așa era de așteptat să apară ceva nou”, a declarat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis a făcut numeroase atacuri de panică

La emisiunea ”Showbiz report”, de la Antena Stars, partenera de viașță a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a afirmat că s-a confruntat cu atacurile de panică. Aceasta a susținut că avea și 30 de atacuri de panică pe zi. ”Atacul de panică se poate manifesta prin mai multe stări. La mine era ca un nod în gât. Nu puteam să mă concentrez pe realitate, unde sunt și ce fac. Nu concepeam să am atac de panică. Ăsta e primul pas ca să rezolvi. Tot mă duceam pe la spitale. Nu era pandemie atunci și mă duceam non-stop. Simțeam dureri în tot corpul”, a explicat ea.

Oana Lis a afirmat că problemele pe care le-a avut au fost provocate de faptul că era tot timpul ancorată la trecut și la traumele suferite la acea vreme. ”Mă gândeam la trecut tot timpul. Că nu am avut părinți, că nu m-au iubit niciodată. La viitor, că nu am un copil, cine o să aibă grijă de mine, că o să rămân singură. Niciodată nu eram conectată în prezent. Acum nu-mi mai fac scenarii și nu mă mai gândesc la viitor. Sunt tot timpul în prezent”, a adăugat aceasta.

Oana Lis a făcut declarații și despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață, Viorel Lis. ”Mă protejez foarte mult în perioada asta. Și pentru mine și pentru Viorel. Se știe că el are niște combordibități. E o perioadă în care ne-am regăsit așa unul pe altul. Suntem ca la începutul relației, stăm nedespărțiți, nu ne mai întâlnim cu alte persoane. Cum m-aș simți eu să iau COVID din oraș și să-i aduc lui Viorel? Ar fi ceva groaznic”, a mai spus Oana Lis, conform sursei citate.

citește și...