Oana Cuzino, despre perioada critică prin care trece România. ”Timpul stă pe loc, zilele par mai lungi, viața pare că a căpătat un alt sens”

18.03.2020, 13:04
Oana Cuzino, despre perioada critică prin care trece România. ”Timpul stă pe loc, zilele par mai lungi, viața pare că a căpătat un alt sens”

Vedeta de televiziune Oana Cuzino s-a autoizolat și îi îndeamnă pe toți conaționalii să facă la fel în lupta conta coronavirusului.

Oana Cuzino a transmis un mesaj în care vorbește despre perioada dificilă prin care trece România din cauza pandemiei de coonavirus. Vedeta este de părere că panedemia de coronavirus nu va fi învinsă decât printr-un efort colectiv.

„Timpul stă pe loc, zilele par mai lungi, viața pare că a căpătat un alt sens. Înțelepții lumii ne recomandă să ne bucurăm de această perioadă care vine parcă să reseteze relațiile dintre oameni.

E important să ne descoperim micile pasiuni, să ne facem un program.

Încep cu Știrile PRO TV, dar mare parte a timpului o dedic lecturii. Dimineața citesc literatură de specialitate, medicală.

După amiaza o dedic beletristicii, spre seară plimb cățelul, iar apoi ne uităm la filme.

Ar mai fi un mic pericol – trebuie să corelați mâncatul cu consumatul de calorii.

Sunt moderat optimistă. Exista situații în care ne putem bucura de această limitare. Trebuie să stăm cât mai mult acasă pentru ca apoi să ne bucurăm de libertatea pe care o aveam înainte. Chiar dacă pare un gest pasiv, este de fapt o acțiune responsabilă. Stați acasă, fiți responsabili!”, a spus Oana Cuzino, potrivit protv.ro.

În România, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 246. Dintre acestea, 29 au fost confimate în ultimele 24 de ore. Începând de luni, 16 martie 2020, în românia a fost decretată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

citește și...