O vedetă TV face radiografia mariajului dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Poate că el intra în sevraj și nu dorea să sperie copiii”

26.02.2020, 08:54
O vedetă TV face radiografia mariajului dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Poate că el intra în sevraj și nu dorea să sperie copiii”
O vedetă TV face radiografia mariajului dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Poate că el intra în sevrej și nu dorea să sperie copiii”

O cunoscută vedetă din showbiz-ul autohton a făcut o radiografie a relației dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi sunt la un pas de divorț.

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea nu mai locuiesc împreună, fiind la un pas de divorț. În plus, actorul a fost prins drogat la volan zilele trecute.

Despre tot ceea ce se întâmplă în viața Andreei Bălan și a lui George Burcea a comentat vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de socializare.

”Că s-au luat din dragoste, asta e clar pentru toată lumea! Că au împreună două fetițe minunate și că ea a a vut probleme la naștere, chiar un șocant infarct, cunoaștem. Mai știm și că el i-a fost aproape în momentele alea critice și a susținut-o!

Ce nu știm e cum este el de fapt. Dacă avea problema asta cu substanțele mai de demult sau dacă e mai nouă, acum, după ce a devenit părinte. Dacă chiar l-a bătut tatăl lui pe vremea când avea două luni, că înțeleg că după aia nu s-au mai văzut niciodată. Că a fost un copil traumatizat și neiubit, am văzut și asta clar pe sub masca melancoliei cuminți pe care o afișa la aparițiile publice. Că mai cauta încă pe cineva care să-l iubească sau că nu se iubește deloc pe el însuși, și asta e clar! Că el nu a ajuns peste noapte toxicoman dependent de cocaină, și asta e clar!!!

Ce nu știm e care-i adevărul din relația lor, ce-i ține împreună și ce îi desparte, poate că el intra în sevraj și nu dorea să sperie copiii, poate că ea a obosit și i-a dat un ultimatum pe care el nu l-a respectat!!! Și poate de asta ea nu-l mai primește? Sau el nu vrea să vină? Au fost la doctor, au încercat să lupte cu o dependența oribilă? I-a fost și ea aproape???
Ce nu înțeleg e și de ce el n-a putut să-i spună “te iubesc”, somat fiind într-o emisiune tv!!!”, a comentat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a ținut să precizeze că relațiile dintr-un cuplu pot fi de multe ori foarte complicate.

”Relațiile între doi oameni sunt uneori complicate.  În “săptămâna oarbă”, când ne îndrăgostim, nu vedem defectele partenerului, oricât ar fi ele de evidente. Ne dorim dragostea aia ideală, o viață frumoasă, să devenim un model pentru societate și prieteni. După care ne trezim că viața bate filmul și că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi! Nici măcar persoana de lângă noi!

Cunosc persoane care au luptat pentru dragostea lor cu toate dependențele din lume. Femei care și-au încuiat bărbatul în casă luni de zile că să se lase de băutură, timp în care îi țineau ligheanul ca să vomite. Bărbați care au trecut peste infidelitățile nevestei sau crizele de isterie, dar știu și oameni care s-au rupt brusc de partener la primul semn de boală și de neputință!

Care-i adevărul și ce vor face cei doi, va laș să ghiciți voi! Ce părere aveți de povestea asta???”, a încheiat ea.

citește și...