O vedetă TV din România vrea să își facă propria televiziune! Anunțul oficial

07.07.2019, 16:20
O vedetă TV din România vrea să își facă propria televiziune! Anunțul oficial
Vedeta TV are planuri mărețe

Zilele trecute, o vedetă de televiziune din România a anunțat că are planuri mărețe privind cariera. Dorește să își facă propria televiziune și are și alte proiecte de viitor îndrăznețe. 

Luiz Lazarus a mărturisit, recent, pentru DCNews, că își va lansa o televiziune, iar ambițiile sale nu se opresc aici. Acesta a dezvăluit că ori va cumpără un post TV existent, ori va pleca de la zero. 

„Eu chiar am în vedere să demarez din nou un proiect de televiziune. Și o să îl demarez. Fie voi achiziționa o televiziune de pe piață, din lista must carry, fie voi construi o televiziune de la zero. Vom vedea dacă în raport cu ce s-a întâmplat în anii 2010-2012 e mai multă libertate”, a spus Luis Lazarus.

A pierdut mulți bani

Vedeta de la OTV a recunoscut, totodată, că proiectul Zeus TV i-a lăsat un gust amar din cauză că a pierdut foarte mulți bani.

„Am pierdut o groază de bani. Nici nu vreau să mă gândesc. Toate agoniselele mele și banii pe care i-am primit de la mama mea. Am pierdut o groază de bani cu această televiziune”, a mai spus Lazarus. 

citește și...