O vedetă din România, criticată aspru după ce a ieșit ultra echipată la cumpărături. ”Sunt asistente care nu au așa ceva”

30.03.2020, 15:00
O vedetă din România, criticată aspru după ce a ieșit ultra echipată la cumpărături. ”Sunt asistente care nu au așa ceva”
O vedetă din România, criticată aspru după ce a ieșit ultra echipată la cumpărături. ”Eu lucrez în spital și nu am”

O vedetă din România a stârnit vii critici în mediul online după ce a decis să meargă la cumpărături echipată mai ceva ca un medic, cu mănuși, mască, ochelari de protecție și combinezon.

Cea care a ieșit astfel echipată la cumpărături este jurnalista Cristina Șișcanu. Ea a mers la magazin după o perioadă de șapte zile în care nu a ieșit de loc din casă.

 

View this post on Instagram

 

#safetyfirst .. după șapte zile am revenit la cumpărături P. S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai exista nicio criza de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție . In plus, dacă ați face toți ca mine ( sa ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa ) , am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit ? Când va dispărea oare acest efect de turma care îmbolnăvește societatea? Și faptul ca am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie sa își dezinfecteze produsele când ajunge acasă . Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști , 4 combinezoane de unica folosință , 4 perechi de mănuși , 4 perechi de botoși pe luna! De ce sa ma supun riscului pentru ca un cretin care se amuza pe seama situației in care ne aflam sa vina și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea??? ‼️Oameni buni, ce aveți ? Cum sa donez un combinezon de unica folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costa 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și parul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și sa strănute lângă noi. ???

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Măsurile de protecție luate de Cristina Șișcanu au stârnit numeroase comentarii din partea intrrnauților.

„Comandai ce aveai nevoie online. Exagerezi mult. Nici în Italia nu ies oameni așa îmbrăcați… Vedetismul cere sacrificii”,, „Mai bine i-ai da unui cadru medical combinizonul ăla, sunt asistente care nu au așa ceva. Pentru a face cumpărăturile sunt suficiente măștile și mănușile” și „E bine că dumneavoastră aveți. Eu lucrez în spital și nu am. Bravo, ok”, ia-u tansmis unii internauți Cristinei Șișcanu.

Enervată de reacțiile acestora, Cristina Șișcanu a replicat.

„#safetyfirst .. după șapte zile am revenit la cumpărături

P.S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casă și echipați așa) , am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil.

De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea? Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă.

Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente, pentru că ies din casă de patru ori pe lună. Deci? Patru măști, patru combinezoane de unică folosință, patru perechi de mănuși, patru perechi de botoși pe lună!

De ce să mă supun riscului, pentru ca un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și să îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)??? Voi gândiți înainte să lăsați un comentariu la această postare a mea???‼️ Oameni buni, ce aveți? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tușească și să strănute lângă noi”, a scris ea în mediul online.

citește și...