O vedetă Antena 3, la un pas de plecare? Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

11.07.2019, 11:36
O vedetă Antena 3, la un pas de plecare? Ce se întâmplă cu prezentatorul TV
O vedetă de la Antena 3 ar putea părăsi televiziunea

Unul dintre cei mai populari moderatori de la Antena 3 ar putea părăsi postul de televiziune. Potrivit unor surse din domeniu, jurnalistul ar fi primit două oferte profesionale în ultima vreme. 

Jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, ar putea pleca, după 13 ani, de la postul de televiziune. Potrivit Știri pe Surse, zvonurile despre „mutarea” lui Tudor circulă de ceva vreme, însă acum au apărut indicii care conduc din ce în ce mai clar spre despărțirea moderatorului de postul TV Antena 3. 

Recent, jurnalistul a scris pe Facebook: „Cred ca de aia insistă telefoanele cu oferte profesionale noi: au citit horoscopul… Horoscop zilnic, 11 iulie. Leii se gândesc la problemele financiare”.

Ar putea lucra la o multinațională

Potrivit unor surse din piața media, Radu Tudor ar putea accepta să lucreze la o altă releviziune de știri sau să ocupe un post de conducere la o companie multinațională.

Licențiat în jurnalism, moderatorul TV a absolivit Colegiul Național de Apărare, Colegiul de Siguranță Națională și un masterat în Securitate Națională. Tudor a fost general manager Antena International, consilier editorial al directorului general Antena 3, realizator/moderator de emisiuni Antena 3 si Antena 1. 

citește și...