O tânără din Republica Moldova, ucisă în Italia de soțul gelos

08.10.2019, 16:16
O tânără din Republica Moldova, ucisă în Italia de soțul gelos
Tânăra a fost ucisă de soțul gelos Foto: La Repubblica

O tânără din Republica Moldova a fost ucisă în Italia de soțul gelos. Cei doi aveau împreună două fete, de 8 și 12 ani.

Femeia de 36 de ani se numea Zinaida Solonari și locuia de mulți ani în Cologna del Serio, Italia. Moldoveanca era căsătorită de 13 ani cu Maurizio Quattrichni, un italian de 47 de ani, și aveau împreună două fiice. 

Pentru că a avut mereu probleme cu soțul din cauza geloziei acestuia, săptămâna trecută femeia a chemat carabinierii, care au sfătuit-o să plece din locuință și să se mute la o rudă, scrie repubblica.it. 

Tânăra a fost înjunghiată de două ori

Tânăra a mers să locuiască la sora ei, care stătea în apropiere, și le-a luat și pe cele două fiice cu ea. Pentru că spera că soțul ei va reveni la un comportament normal odată cu trecerea timpului, femeia nu a făcut plângere împotriva sa. Acum trei zile, bărbatul a așteptat-o în fața locuinței surorii ei și a înjunghiat-o de două ori cu un cuțit. Din nefericire, femeia a murit pe loc. 

„Dacă mă părăsești, te omor și apoi mă sinucid”, i-a spus bărbatul după ultima lor ceartă, au dezvăluit surse din anchetă. Acesta era convins că femeia are un amant. Individul, care va fi anchetat pentru omor deosebit de grav, a fugit de la locul crimei, dar a fost găsit după 16 ore de căutări și dus într-o închisoare din Bergamo. 

 

citește și...