O tânără din Marea Britanie și-a vândut virginitatea pentru 1,4 milioane de euro! Cine i-a oferit banii

01.10.2019, 18:34
O tânără din Marea Britanie și-a vândut virginitatea pentru 1,4 milioane de euro! Cine i-a oferit banii
Tânăra și-a vândut virginitatea cu 1,4 milioane de euro

O tânără din Marea Britanie spune că și-a vândut virginitatea pentru 1,4 milioane de euro. Suma exorbitantă a fost decisă printr-o licitație organizată de o agenție de escorte. 

Lia, în vârstă de 24 de ani, a luat decizia de a-și scoate la licitație virginitatea pentru a reuși să înceapă o afacere în domeniul imobiliar. 

Tânăra și-a vândut virginitatea recent

Cel care a plătit cei 1,4 milioane de euro a fost un politician britanic, membru al parlamentului, însă Lia nu a dorit să dezvăluie identitatea sa. 

Femeia a povestit că s-a întânit de mai multe ori cu politicianul înainte de a avea relații intime și că acesta cheltuia lunar peste 18.000 de euro pentru a o răsfăța. 

Lia consideră că gestul său ar putea să îi determine pe cei din jur „să fie mai emancipați și mai deschiși la minte”. 

„Cele mai multe femei se vor despărți, în cele din urmă, de primul bărbat din viața lor. Este mult mai puțin dureros să primești bani în loc de o inimă frântă”, a dezvăluit tânăra. 

Lia a mai spus că „este interesant să cunoști un bărbat cu o asemenea putere, foarte educat și cu influență în Londra. Nu găsești așa ceva la vârsta pe care o am eu. Mă impresionează că are propriul șofer și bodyguard”. 

 

citește și...