O tânără are de executat 30 de ani de închisoare în Italia, dar e mereu gravidă. Femeia așteaptă să nască al optulea copil

14.12.2021, 19:44
O tânără are de executat 30 de ani de închisoare în Italia, dar e mereu gravidă. Femeia așteaptă să nască al optulea copil

O tânără de 33 de ani are nouă copii și are de executat 30 de ani de închisoare în Italia. Femeia nu a executat nicio zi din pedeapsă. De parcă ar fi jucat la Monopoly, femeia are mereu un as în mânecă, care nu-i permite să intre în închisoare: a fost mereu însărcinată.

Este povestea Nadiei,  o femeie de 33 de ani cu 8 copii (al nouălea este pe drum). Prin urmare, este însărcinată de foarte mult timp. Ea iese și jefuiește apartamentele. Prinsă de multe, de prea multe ori, știe mereu să iasă din situaţie: „Sunt însărcinată”.

Potrivit Corriere della Sera, ultimul jaf a mers prost. Duminică seara, la Milano, în cartierul popular din suburbiile de sud-est, femeia a fost reţinută, la doar câteva momente după ce a dat o nouă spargere. Aceasta a fost oprită de poliţiştii italieni chiar lângă blocul de unde furase. Alături de ea era şi fiica ei, despre care a spus că are 9 ani. S-a dovedit ulterior că minora avea de fapt 13 ani şi oricum nu ar fi intrat sub incidenţa legii italiene.

Tânăra are de executat 30 de ani de închisoare în Italia

Polițiștii au descoperit, când au verificat-o, că femeia figura cu nu mai puţîn de 18 dosare, însumând aproape 30 de ani de închisoare, după ce a dat spargeri în Milano, Genova sau Livorno. Nu a putut fi trimisă după gratii pentru că de fiecare dată când era prinsă, era însărcinată.

Duminică seară s-a repetat: era însărcinată cu al optulea copil. Poliţiştii nu i-au putut face nimic aşa că au condus-o la cea mai apropiată clinică.

Nadia este întotdeauna însărcinată

Nadia a fost condamnată de Tribunalul din Genova, pentru pedepse cumulate, la 57 de ani de închisoare, apoi redusă de Tribunalul de Supraveghere din Milano în 30 de ani, maximul aplicabil. O reducere care însă nu a determinat-o să facă nici măcar o zi de închisoare. Pentru că Nadia este întotdeauna însărcinată.

Sunt 198 de astfel de cazuri înregistrate de autorităţi şi 78 de arestări care nu au putut fi puse în aplicare.

citește și...