O prezentatoare tv a murit după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca! Ce au descoperit medicii legiști în corpul femeii

27.08.2021, 13:06
O prezentatoare tv a murit după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca! Ce au descoperit medicii legiști în corpul femeii
FOTO: captura video Daily News

Doliu imens la o televiziune din SUA! Lisa Shaw, prezentatoare tv originară din Newcastle, în vârstă de 44 de ani, a decedat după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul de la AstraZeneca.

Vedeta tv a pierdut lupta cu viața, la scurt timp după ce s-a imunizat cu vaccinul celor de la AstraZeneca. Lisa Shaw a decedat în urmă cu mai bine de cinci luni, însă medicii legiști abia acum au făcut public raportul femeii.

O prezentatoare tv a murit după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca!

Lisa Shaw era prezentatoare tv la postul BBC Radio Newcastle. La scurt timp după ce s-a vaccinat, ea a început să acuze dureri severe de cap, inclusiv dureri acute în zona frontală și în spatele globilor oculari.

Din nefericire, ea a decedat la trei săptămâni după ce își administrase prima doză de vaccin AstraZeneca împotriva coronavirusului.

Medicul legist Karen Dilks a făcută publică abia acum expertiza post-mortem a prezentatoarei tv Lisa Shaw. Din investigațiile specialiștilor a reieșit faptul că femeia avea hemoragie craniană.

Lisa s-a stins din viață la Terapie Intensivă, după ce i s-au format cheaguri de sânge din cauza vaccinului. Medicii legiști au confirmat că starea ei de sănătate s-a degradat din cauza serului AstraZeneca.

Lisa Shaw a decedat din cauza serului AstraZeneca

”Lisa a murit din cauza complicaţiilor apărute în urma vaccinării cu AstraZeneca. În data de 29 aprilie, femeia a primit prima doză de AstraZeneca. A dezvoltat tromboză și trombocitopenie induse de vaccin – o complicație rară și agresivă, asociată cu AstraZeneca, vaccinul care reprezintă cauza principală a decesului”, a spus Karen Dilks, potrivit The Mirror.

”Moartea iubitei noastre Lisa a lăsat un gol teribil în familia noastră şi în viaţa noastră. A fost cea mai minunată soţie, mamă, fiică, soră şi prietenă. Am spus tot ce vrem să spunem public în acest moment şi cerem să ne fie respectată intimitatea”, a transmis familia ei într-un comunicat.

Experții spun că această afecțiune provocată de vaccinul anti-COVID este semnificativ mai letală decât alte boli asociate cu cheagurile de sânge.

citește și...