O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum. Și-a dorit moartea FOTO

28.01.2020, 11:36
O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum. Și-a dorit moartea FOTO
O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum

O fostă prezentatoare tv a trecut prin momente dramatice, după ce iubitul a desfigurat-o cu acid sulfuric. Katie Piper avea o viață minunată în anul 2000, însă totul s-a schimbat într-o clipă.

O prezentatoare tv a fost desfigurată de iubit! Cum a ajuns să arate acum

După 8 ani de relație, partenerul ei de la acea vreme a mutilat-o în cel mai crunt mod posibil. Un prieten al bărbatul a fost pus să îi arunce femeii acid sulfuric pe față, în plină stradă.

În urma incidentului, Katie Piper a suferit arsuri grave, după ce acidul i-a intrat în ochi și gură. A ajuns de urgență la spital, iar de atunci a început coșmarul ei.

Biata femeie a suferit în jur de 40 de operații pentru a-i fi reconstituită întreaga față. Într-un interviu pentru o publicație din afară, Katie a povestit prin ce clipe grele a trecut.

‘Nu mă gândeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească. 

Danny m-a sunat în noaptea dinainte și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest’, a povestit îngrozită tânăra.

Cât a urmat tratamentul, Katie a fost nevoită să poarte o mască de protecție și a orbit de un ochi.

‘Am murit? Omorâți-mă!’,  îi implora aceasta pe doctorii care au îngrijit-o.

În prezent, Katie Piper a reușit să treacă peste suferința din trecut: ‘Deși cicatriceie îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă’. 

citește și...