O polițistă din București își acuză șeful de avansuri deplasate

30.09.2019, 17:56
O polițistă din București își acuză șeful de avansuri deplasate
Polițista spune că șeful său i-a făcut avansuri deplasate

O polițistă din București își acuză șeful de hărțuire sexuală. Tânăra a dezvăluit că bărbatul i-a făcut avansuri, iar Poliția Capitalei a declanșat o anchetă. 

Polițista a povestit, pentru Evenimentul Zilei, că șeful său i-a cerut să „îi arate tatuajul dintre sâni” și a insistat apoi pentru a o convinge să se culce cu el. 

Polițista: „Mi-a cerut să întrețin relații sexuale cu el”

„M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexuale cu el spunând: «Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?»”, a dezvăluit tânăra. 

Polițistul acuzat de hărțuire sexuală se numește Gheorghe Ionașcu și este comisar-șef în cadrul unei secții de poliție din Centrul Vechi. Deoarece fata a refuzat să întrețină relații intime cu șeful său, acesta a început să se răzbune pe polițistă. 

„A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a mai spus tânăra.

Poliția Capitalei a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

citește și...