O persoană a murit la Neversea! Cauza decesului, încă necunoscută

08.07.2019, 12:34
O persoană a murit la Neversea! Cauza decesului, încă necunoscută

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort, duminică seara, lângă una dintre scenele Festivalului Neversea. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul tragic. 

Tânărul a fost găsit fără suflare ieri, în ultima zi de festival, de către un voluntar SMURD. Deși echipajul de prim-ajutor a sosit la fața locului în câteva momente și a început manevrele de resuscitate, bărbatul nu a răspuns și s-a declarat decesul său. 

„La fața locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat reprezentanții ISU pentru Mediafax. 

Bărbatul decedat era din București și avea 34 de ani. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Potrivit Digi24, acesta se afla pe litoral împreună cu soția, iar de trei zile se pare că acuza dureri în piept.

IPJ Constanța a deschis un dosar penal și va cerceta împrejurările în care bărbatul a murit. Primele cercetări au relevat că tânărul nu a fost victima unei violențe, neprezentând vreo urmă vizibilă pe corp. 

La ediția de anul acesta a Neversea sute de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în cele trei zile de festival s-au efectuat peste 400 de apeluri de urgență la 112.

 

 

citește și...