O pacientă, umilită în Spitalul Județean Mehedinți! Imaginile îngrozitoare au revoltat o țară întreagă

19.07.2019, 11:45
O pacientă, umilită în Spitalul Județean Mehedinți! Imaginile îngrozitoare au revoltat o țară întreagă
Pacienta acuza dureri foarte mari

O tânără a fost umilită, acum două zile, la Spitalul Județean de Urgență Mehedinți, potrivit Ziarul de Mehedinți. Imaginile șocante au făcut înconjurul internetului, iar cei care le-au văzut sunt revoltați. 

O asistentă a fost filmată în timp ce urlă la o pacientă, care plânge din cauza durerii. În imagini se observă cum femeia care o însoțea pe adolescenta internată o roagă insistent pe asistentă să facă ceva, însă situația nu se schimbă. Anagajata spitalului începe să o amenințe pe pacientă, spunând „o să vă rog să părăsiți spitalul, până nu chem gardienii. Agitați bolnavii. V-am zis să tăceți”.

„Vrei să te omor eu?”

Umilința față de pacientă nu se termină aici, asistenta apropiindu-se apoi de patul bolnavei și făcând o afirmație revoltătoare: „Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-și fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?”.

Incidentul s-a întâmplat chiar cu o zi înainte ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să meargă în vizită la spitalul cu pricina, alături de Ministrul Sănătății. 

 

citește și...