O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri îngrozitoare

04.10.2019, 15:14
O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri îngrozitoare
O nouă victimă a lui Dincă a făcut dezvăluiri îngrozitoare

O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri îngrozitoare. Declarațiile sale sunt greu de ascultat și se adaugă numeroaselor dezvăluiri șocante despre alte victime pe care le-ar avea suspectul de la Caracal. 

Astăzi în vârstă de 18 ani, victima a povestit la TV momentele groaznice prin care a trecut din cauza lui Dincă. Atunci când a fost abuzată, avea doar 9 ani și mai grav este că suspectul de la Caracal ar fi avut un comportament deplasat și față de sora fetiței, pe atunci în vârstă de doar patru ani.

Tânăra a dezvăluit că Dincă ar fi fost prieten cu familia sa și căuta deseori motive ca să rămână singur cu fata și cu sora ei, cărora le cumpăra cadouri și dulciuri. 

„Gheorghe Dincă a început să mă sărute”

„La început, am zis că poate este doar o joacă sau cine știe. Eram un copil de 9 ani. Nici nu știam ce este aia. Și a început, prima dată, să îmi bage mâna în pantaloni, după să mă sărute, să îmi pună mâna pe sâni și tot aşa mai departe”, a spus fata. 

„Am rămas blocată. Am făcut un atac de panică. Am rămas în fața lui, nu am știut ce să mai spun, mă uitam la el. Probabil că m-a văzut că nu am avut nicio reacție și probabil și-a făcut curaj să continue cu chestia asta. Nu am știut ce să mai spun, am rămas, efectiv, blocată la el în poală. Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun la nimeni, că nu vrea să ne certăm”, a mai declara victima. 

Foto: Inquam Photos

citește și...