O noua rasă umană, dezvoltată de specialiști! Ce este biotehnologia și ce efecte are

26.08.2019, 14:03
O noua rasă umană, dezvoltată de specialiști! Ce este biotehnologia și ce efecte are
Specialiștii cred că omul ar putea trăi mai mult

O nouă rasă umană este creată de specialiști, cu ajutorul unui procedeu extrem de complex și controversat.

Dacă nu ești la curent cu biotehnologia, îți spunem că aceasta are ca scop să facă „un update” creierului, trupului și naturii umane și sfidează limitele imaginației.

Jack Dorsey, CEO la Twitter, este printre adepții biotehnologiei și vorbește deschis despre stilul său de viață. El consumă în fiecare dimineață suc de sare și spune că rezultatele sunt vizibile. 

Un alt specialist în biohacking este Dave Asprey, care a creat o companie de suplimente și care adoră să experimenteze pe propriul corp în nenumărate moduri. Vox scrie că bărbatul își dorește să trăiască cel puțin 180 de ani și că practică postul intermitent. Asprey mănâncă doar o dată pe zi, în timpul săptămânii, iar în weekend ține post negru. 

„Prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja”

Biohackerii încearcă își îmbunătățească trupul cu ajutorul tehnologiei și testează cât de mult pot fi împinse limitele corpului uman. Unii dintre ei consideră că vor descoperi tinerețea veșnică prin biotehnologie, iar gerontologul Aubrey de Grey crede că prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja. 

citește și...