O manea a făcut furori la Neversea! Ce piesă a înnebunit publicul 

07.07.2019, 11:54
O manea a făcut furori la Neversea! Ce piesă a înnebunit publicul 
O manea s-a auzit de pe scena festivalului

Aseară, cei prezenți la Festivalul Neversea au avut o surpriză de proporții. Unul dintre DJ-ii prezenți pe scena evenimentului a pus o manea, iar publicul a fost în extaz!

În timpul showului susținut de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci la Neversea, aseară, participanții la eveniment au rămas uimiți în momentul în care acesta a dat play unei piese românești. 

DJ-ul nu a ales o melodie dance sau house, cum era de așteptat, ci… o manea.  După ce s-au auzit primele acorduri ale renumitei piese a lui Adrian Minune „Așa sunt zilele mele”, publicul a fost complet surprins. Cei peste 10.000 de oameni aflați pe plaja din Constanța, acolo unde are loc festivalul, au început să danseze și să cânte versurile piesei. 

Potrivit Observator, DJ-ul a vrut, inițial, să lase maneaua lui Minune să se audă doar pentru câteva secunde, însă, atunci când a observat reacția publicului, a lăsat-o până la final, distrându-se alături de participanți. 

Salvatore Ganacii, Emir Kobilić pe numele său din buletin, este un muzician suedez de origine bosniacă, așa că alegerea unei manele pentru Neversea poate fi pusă pe seama originilor sale balcanice. 

 

 

citește și...