O mamă cu cinci copii care dormea pe străzile din București a primit un ajutor nesperat 

04.09.2019, 16:53
O mamă cu cinci copii care dormea pe străzile din București a primit un ajutor nesperat 
Cei șase dormeau pe străzi

O mamă care dormea pe stradă, în București, alături de cei cinci copii ai săi, a avut parte de un ajutor nesperat, deși nu se mai aștepta la asta. 

O femeie a observat situația delicată în care se afla tânăra mamă și a făcut un apel pe o rețea socială. 

„Nu are nici măcar telefon”

„Oameni buni am nevoie de ajutor! Am găsit aceasta mamă cu 5 copilași care dorm pe stradă! Nu au pe nimeni, m-am așezat lângă ei, nu am cuvinte, plâng pt. acești îngerași care dorm pe jos. Va rog distribuiți, poate îi ajută cineva! Spune ca are pe cineva aici în București, care i-a promis că o ajută. Dar nu are nici măcar telefon. Este disperată și vrea să renunțe la copii și să oprească doar pe cea mare. Ca nu are unde să locuiască!!! ????Fetița de 6 ani nu se oprește din plâns?”, a scris femeia, care le-a făcut și o fotografie celor șase. 

O femeie le va oferi o casă

Postarea s-a viralizat rapid și a fost văzută de zeci de mii de oameni. După 10 ore, o femeie le-a întins o mână de ajutor micuților și mamei lor și a mers la autorități pentru a anunța, oficial, că are grijă de ei. 

„Dragi prieteni, în legătură cu această mămică cu cei 5 copilași care i-am găsit dormind pe stradă, vă anunț că acum sunt bine! O minunată Doamnă pe nume Nevenka Marlys a venit la poliție, a mers și la protecția copilului și a declarat că îi ia în grijă pe mămică și cei 5 copilași. După care le va oferi o locuință. Vă mulțumesc tuturor pentru distribuiri și pt tot ajutorul acordat. Primesc continuu mesaje, nu vă pot răspunde la toți. Așa că scriu aici: copiii sunt bine! Puteți ajuta în continuare cu alimente, haine pt mamă și pt copii, jucării, orice este de ajutor. Eu atât am putut să fac! Legătura o puteți ține cu Doamna Nevenka Marlys! ??❤️”, a anunțat femeia care a făcut cunoscută povestea tristă. 

citește și...