O mamă a doi copii recunoaște că are timp să facă duș doar de trei ori pe săptămână. Povestea ei a strânit o adevărată controversă

13.01.2022, 16:26
O mamă a doi copii recunoaște că are timp să facă duș doar de trei ori pe săptămână. Povestea ei a strânit o adevărată controversă

O mamă a cerut un sfat după ce prietenii ei au numit-o „dezgustătoare” pentru că s-a spălat doar de trei ori pe săptămână. Femeia anonimă a spus că a fost șocată de faptul că prietenii ei au avut timp să se spele zilnic, deoarece are două fiice și lucrează cu jumătate de normă.

Femeia a spus că a ieșit la un pahar cu un grup de prietene, dintre care unele sunt părinți, iar altele nu.

Postarea spune: „O prietenă menționează că se chinuie să-și găsească timp pentru un duș în fiecare zi de când a născut copilul”.

„Ei bine, nu fac duș în fiecare zi”

Femeia în cauză a spus: „Ei bine, nu fac duș în fiecare zi. Toți prietenii mei s-au uitat la mine îngroziți. Se pare că chiar și cei cu copii fac duș zilnic.”

Ea a explicat că unul dintre copiii ei are sub cinci ani și lucrează de două ori pe săptămână, continuând: „Fac duș în zilele de lucru plus o zi în plus, așa că, de obicei, de trei ori pe săptămână zilele mele libere constau de obicei în jocul acasă, plimbarea câinelui, alergă la școală și poate parc.”

„Nu este nimic în neregulă să faci duș de 3 ori pe săptămână”

Femeia a clarificat: „Aș face un duș suplimentar dacă fac exerciții fizice/fac sex/în timpul menstruației, etc.”, adăugând că își face baie și copiii de trei ori pe săptămână.

Deloc surprinzător, postarea a primit o mulțime de comentarii, mulți susținându-i obiceiurile de curățare.

Un utilizator a scris: „Nu este nimic în neregulă să faci duș de 3 ori pe săptămână dacă nu ai nevoie de un duș între zile.”

Explicându-și propria rutină de spălare, altcineva a spus: „Aproximativ la fiecare 4 zile. Am haine curate, lenjerie de pat etc., nu merg la sală , asa că sunt curată si miros bine. Mă aștept că asta îi îngrozește pe unii oameni.”

Altcineva a spus: „Dacă nu ar fi copiii, aș face duș în fiecare zi, dar apoi îmi plac absolut dușurile și miros urât dacă nu o fac. Dacă nu miroși, atunci nu trebuie să faci duș în fiecare zi, desigur. Mai bun pentru pielea ta și mai bun pentru planetă.”

Cu toate acestea, unii au fost îngroziți.

citește și...