O mai știi pe frumoasa care a înnebunit milioane de români în Dirty Dancing? Actrița este de nerecunoscut după ce o operație estetică i-a nenorocit cariera!

19.07.2019, 13:07
Pelicula „Dirty Dancing” a avut un succes fulminant

Unul dintre cele mai celebre filme din lume, „Dirty Dancing” a avut un succes fulminant chiar și la mulți ani după lansare. 

Se pare că, din păcate, ghinionul i-a urmărit pe ambii actori principali din peliculă. Dacă Patrick Swayze a decedat la doar 56 de ani, în 2009, Jennifer Gray, partenera sa din film, consideră că și-a ruinat complet cariera din cauza unei intervenții estetice.  

În iconicul film „Dirty Dancing”, Grey a interpretat rolul lui Baby Houseman, o tânără care se îndrăgostește de profesorul său de dans, jucat de Swayze. Interpretarea i-a adus actriței un Glob de Aur și cariera ei părea să evolueze, însă aceasta s-a operat la nas și lucrurile au luat o altă întorsătură. La începutul anilor 1990, Jennifer nu mai primea decât roluri pasagere. A jucat în câteva episoade din serialul de comedie „Friends” și a apărut puțin și în „House”. Cu toate astea, dansul a ajutat-o să revină în lumina reflectoarelor, iar în 2010 a câștigat show-ul de peste Ocean „Dancing With The Stars”. 

La câțiva ani după rinoplastia pe care a suferit-o, artista, acum în vârstă de 59 de ani, spunea: „Am intrat celebră în sala de operație și am ieșit anonimă. Voi fi mereu actrița aceea care a fost cândva faimoasă și pe care nimeni nu o recunoaște din cauza unei operații la nas”.