O mai știi pe Florina Cercel? Cum a ajuns să arate actrița la 76 de ani! Drama care i-a marcat viața

19.07.2019, 14:09
O mai știi pe Florina Cercel? Cum a ajuns să arate actrița la 76 de ani! Drama care i-a marcat viața
Florina Cercel are 76 de ani

Marea actriță Florina Cercel are în spate o carieră solidă, însă puțini știu că viața sa personală nu a fost deloc lipsită de evenimente dureroase. 

Florina Cercel a dezvăluit, în volumul „Povești de dragoste ale vedetelor”, cum și-a cunoscut marea dragoste și ce întorsătură teribilă au luat lucrurile la un moment dat. Pe când avea 29 de ani, actrița l-a întâlnit pe medicul timișorean Ioan Liviu Perian, în vârstă de 40 de ani. 

„A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă și s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar și pentru vremea aceea. Am primit un bilet de dragoste cu mesajul ‘Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea și aș fi foarte onorat dacă ați veni la petrecere’”, a mărturisit actrița în vârstă de 76 de ani. 

„Nu am mai urcat pe scenă la Timișoara de atunci”

În 1972 Cercel a trăit cel mai negru an din viața ei, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer. 

„Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu știa nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat și m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an. În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timișoara, de atunci, din 9 mai 1972”, a mai spus vedeta. 

Mai mult decât atât, din cauza oboselii acumulate după un turneu, Florina Cercel a pierdut atunci o sarcină de aproape șase luni.

 

citește și...