O influenceriță s-a săturat de muncă: “Am nevoie de cineva care să mă întrețină”

06.10.2022, 18:06

Influencerița Asadodefasouwu a devenit extrem de cunoscută după ce a postat un videoclip inedit. Prin intermediul contului său oficial TikTok, Asadodefasouwu a făcut un “apel la solidaritate”. “Am nevoie de cineva care.să mă sprijine, pentru că nu-mi place să muncesc. Simt că m-am născut pentru altceva. Nu știu, e nevoie de o soluție, e foarte dificil”.

Rețelele de socializare au devenit un mijloc foarte puternic prin care utilizatorii caută să facă publice știri, să relateze despre ceva relevant, să facă publicitate sau să recomande un produs sau un serviciu și există chiar și cei care fac cereri către cei care îi urmăresc pentru a-i sprijini atunci când se confruntă cu o nevoie sau o problemă..

Însă, recent, videoclipul unei fete care, aflată în suferință și plângând, a făcut o cerere ciudată către cei 244 de mii de urmăritori ai săi a devenit viral pe TikTok, cărora le cere să o compătimească și ca cineva să o sprijine, deoarece, potrivit ei, nu s-a născut pentru a munci, potrivit marca.com.

O tânără cere să fie întreținută

Este vorba de Nani unu, o femeie originară din Argentina, care, sub profilul ei @asadodefasouwu Pe platforma de clipuri scurte, pe 3 octombrie, a publicat un video de 24 de secunde, în care poate fi văzută destul de necăjită și plângând, deoarece caută pe cineva care vrea să o susțină.

Disperată și cerând solidaritate din partea cuiva care să simpatizeze cu ceea ce ea consideră o situație dificilă și urgentă, tânăra este văzută spunând că nu-i place să muncească și, cu lacrimi în ochi, își acoperă gura pentru a-și trage sufletul și spune că se simte care s-a născut pentru altceva, mai puțin pentru a avea un loc de muncă.

“Nu m-am născut pentru a munci”

Clipul în care fata definește că nu ar face acest tip de cerere dacă nu ar fi ceva urgent nu a durat mult să atragă atenția utilizatorilor, care nu s-au putut abține să nu îl vadă, să îi dea like și să îți scrie părerea în comentarii, astfel că la câteva zile de la partajare, înregistrarea are 7,1 milioane de vizualizări și peste 497 de mii de “like-uri”.

“Vă rog, acesta este un apel la solidaritate. Nu aș face asta dacă nu ar fi foarte urgent. Am nevoie de cineva care să mă sprijine, pentru că nu-mi place să muncesc. Simt că m-am născut pentru altceva. Nu știu, e nevoie de o soluție, e foarte dificil”, este mesajul integral pe care îl transmite prin intermediul contului său TikTok.

Internauții au atacat-o dur

A doua zi, pe același ton, a cerut oamenilor să nu mai difuzeze videoclipul, dar în comentarii oamenii au continuat să întrebe dacă “a fost o glumă”, dacă a fost o “glumă, nu-i așa” sau dacă a fost sarcastic.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar mai mulți internauți au scris că și ei căutau același lucru, în timp ce alte câteva persoane sensibile au spus că speră să fie o glumă. Cu toate acestea, unul sau altul i-a spus că o iubesc atât de mult încât, dacă ar avea un loc de muncă, ar păstra-o.

Se pare că înregistrarea în care Nani cere să fie păstrată nu numai că a devenit virală pe tot internetul, dar a atras și atenția tuturor presei locale și internaționale. Din acest motiv, la două zile după ce a publicat-o, tânăra a încărcat un alt video în care o roagă să se oprească cu el. bullying și nu mai da share la video-ul tău, că ți s-au cerut interviuri și nu știi ce să spui.

Influencerița ar putea să piardă custodia fiicei

“Oameni buni, vă rog să nu mai răspândiți videoclipul. Nu mai distribuiți videoclipul. Am apărut la toate știrile și mi se cer interviuri. Nu știu ce să spun la interviuri pentru că mă întreabă care ar fi jobul meu ideal și nu știu ce să spun. Nu există niciunul”, explică ea.

Asigurându-se că nu este o glumă, în această ultimă înregistrare se poate vedea și cum plânge și spune că până și mama sa i-a trimis mesaje în care îi spune că autoritățile îi vor lua sprijinul financiar pentru fiicele sale.

“Mama mea îmi trimite mesaje că vor lua custodia fiicelor mele. Nu este o glumă, nu este o glumă. Ajunge”

 

citește și...