O fostă concurentă de la ‘Insula Iubirii’ este însărcinată! S-a împăcat cu iubitul pe care l-a înșelat în show

17.09.2019, 17:42

Bucurie mare pentru un fost cuplu de la ‘Insula Iubirii’! Geanina, 20 de ani, și Costas, 28 de ani, au participat la show-ul de la Antena 1 și au rămas împreună după terminarea emisiunii.

O fostă concurentă de la ‘Insula Iubirii’ este însărcinată! S-a împăcat cu iubitul pe care l-a înșelat în show

Când au intrat la ‘Insula Iubirii’ erau împreună de mai bine de doi ani, iar tânăra mărturisea că partenerul ei este bărbatul vieții sale. În timpul filmărilor, relația lor a fost pusă la încercări grele, ținând cont că ambii s-au îndrăgostit de ispitele de la Insula Iubirii.

Cu toate acestea, după terminarea show-ului Geanina și Costas au decis rămână împreună. Mai mult de atât, tânăra este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Vestea cea mare a fost dată de ispita Dana, luni seară, 16 septembrie, în emisiunea Xtra Night Show.

‘Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună’, a declarat bruneta.

Când era la Insula Iubirii, Geanina era tunsă scurt și blondă, iar acum s-a schimbat radical. S-a vopsit brunetă, are părul lung, silicoane și botox, semn că participarea la emisiune i-a priit de minune.

 

 

citește și...