O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată pentru prima dată

26.12.2021, 15:06

Denisa Jurcan, de la „Insula Iubirii”, este însărcinată cu Andrei Mureșan. Cea mai recentă fotografie a fostei concurente a dezvăluit bucuria cuplului. Denișa Jurcan se află la prima sarcină. Fanii au fost încântați de vestea dată de cei doi și le-au urat fericire.

Denișa Jurcan este însărcinată pentru prima dată. Recent, Denisa Jurcan și Andrei Mureșan și-au anunțat mariajul, iar fanii erau foarte entuziasmați.

Denisa Jurcan de la „Insula iubirii” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Mureșan, devenit celebru după ce a apărut într-un show matrimonial televizat.

Denisa Jurcan, de la Insula Iubirii, este însărcinată

După despărțirea de Adrian de la „Insula Iubirii”, care a picat testul fidelitatii, bruneta și-a refăcut viața. Adrian a picat în ispită cu Maria Ilioiu.

Denișa Jurcan și-a refăcut viața alături de Andrei Mureșan, un instructor de fitness care a ajuns cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei. Cei doi au anunțat venirea pe lume a copilului. Fanii lor sunt foarte fericiți pentru tânărul cuplu.

Denisa Jurcan, cerută în căsătorie de către iubitul său

Chiar dacă au întâmpinat multe probleme de-a lungul timpului, bruneta a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Andrei Mureșan, anul acesta, cu care își va întemeia o familie.

Denisa a fost dezamăgită de Adrian, bărbatul cu care se iubea de cinci ani. Adrian a fost concurentul care a picat cel mai repede în ispită, la doar cinci ore petrecute alături de focoasa Maria Ilioiu. Acesta a declarat la vremea respectiva ca s-a îndrăgostit de ea.

Fostul iubit al Denisei Jurcan, concurentul care a picat cel mai repede în ispită la Insula Iubirii

”Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații. Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut… bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații. Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit. El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc”, povestea ispita Maria Ilioiu despre ”relația” cu Adrian.

 

 

 

citește și...