O fetiță de opt ani din Buzău a dispărut! Autoritățile au găsit-o astăzi

14.09.2019, 10:27
O fetiță de opt ani din Buzău a dispărut! Autoritățile au găsit-o astăzi
Fetița dispărută are opt ani

O fetiță de opt ani a dispărut aseară dintr-un sat din Buzău. Autoritățile o caută fără încetare și fac un apel la oameni pentru găsirea ei. 

Update 12:10: Fetița a fost găsită în urmă cu scurt timp. Nicoleta a fost descoperită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca, și nu prezintă urme de violență pe corp.

Aseară, în jurul orei 21:00, Nicoleta Ploscaru, în vârstă de opt ani, a plecat de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, pentru a merge la bunicul său, care se afla la aproximativ 500 de metri distanță. Din păcate, fata nu a mai ajuns, așa că familia a alertat poliția. 

Fetița dispărută a fost căutată pe timpul nopții

70 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au căutat-o  pe fetița dispărută inclusiv pe timpul nopții, folosind camere cu termoviziune și câini de urmă.

Nicoleta are 1,20m înălțime, cântărește 30 de kg, are părul șaten, ochi căprui, tenul deschis și fața ovală. Atunci când a dispărut, purta un tricou de culoare albă, pantaloni negri și pantofi sport, roșu cu negru. 

Autoritățile fac un apel ca oricine poate oferi informații despre locul unde se află fata să apeleze 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție. 

 

citește și...