O femeie rămasă fără casă în prag de Crăciun cere o mână de ajutor!

13.12.2019, 14:20
O femeie rămasă fără casă în prag de Crăciun cere o mână de ajutor!

O femeie din Brăila, care a rămas fără casă în prag de Crăciun, din cauza unui incendiu, cere o mână de ajutor. Femeia a postat un mesaj emoționant pe o rețea socială. 

O brăileancă a rămas fără un acoperiș deasupra capului din cauza unui incendiu. Marinele Constantin este mamă singură și problemele de sănătate nu îi dau pace, suferind nu mai puțin de 30 de intervenții chirurgicale până în prezent. 

O femeie rămasă fără casă în prag de Crăciun cere o mână de ajutor!

Mare parte din casa ei s-a făcut scrum din cauza unei sobe vezhi, iar focul și sutele de litri de apă folosite de pompieri au doborât tavanele şi au distrus pereții și restul camerelor. Pagubele sunt atât de mari încât costurile reparațiilor s-ar ridica la zeci de mii de euro, din primele estimări.    

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor o pot face printr-o donaţie, oricât de mică, în contul RO12CECEC001946200194610, pe numele Constantin Marinela.   

„Se presupune că decembrie e o luna magică? A miracolelor… Ceva frumos, ce face şi inimile de piatră să se înmoaie… Luni, 9 decembrie, această «minune» a apărut în viaţa mea sub forma unui incendiu devastator care m-a lăsat fără locuinţă, fără speranţă, fără nimic, la propriu şi la figurat. Îmi este imposibil să mă gândesc la ziua de mâine… E urâtă, arsă ca viaţa şi sufletul meu… Cum pot trece peste aşa ceva? Am trecut prin 30 de intervenţii chirurgicale şi nu mi s-a părut ceva greu, dar asta… să nu ai unde locui, fără bani şi fără resurse? Cine mă poate salva?? Doar sper să mă puteţi ajuta… Sper ca disperarea mea să reflecte realitatea, dar e peste putere să trec singură peste… Vă cer ajutorul dacă nu cer prea mult… E un strigăt de disperare”, a scris femeia.