O femeie însărcinată a mers la o ecografie și a avut un șoc: „E copilul diavolului!”

12.09.2019, 16:46
O femeie însărcinată a mers la o ecografie și a avut un șoc: „E copilul diavolului!”
Tânăra a fost șocată de ecografie

O femeie însărcinată din Virginia, SUA, a mers la o ecografie pentru a se asigura că totul este în regulă, însă a avut parte de șocul vieții ei. Ceea ce a văzut pe monitor a uluit-o și i-a dat fiori reci pe șira spinării. 

Iyanna Carrington a mers la medic atunci când avea 24 de săptămâni de sarcină. Pentru că avea doar 17 ani, adolescenta era speriată, însă după ce a făcut o ecografie spaima sa s-a amplificat. 

În primă fază, pe ecranul aparatului a apărut chipul unei fetițe, ce părea că zâmbește, așa că viitoarea mămică a fost înduioșată. Câteva secunde mai târziu, medicul a schimbat unghiul ecografiei și pe monitor a apărut chipul unui copil ce părea venit direct din iad. Avea fața crispată, ochii păreau ieșiți din orbite și un zâmbet demonic. 

Femeia însărcinată: „E copilul diavolului!”

„E copilul diavolului!”, și-au spus cei doi viitori părinți, șocați de-a dreptul. După ce medicul le-a explicat că imaginea este normală, având în vedere poziția copilului, tânăra și partenerul său s-au liniștit. 

„Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!”, a glumit viitoarea mamă. Aceasta a dezvăluit și că iubitul său a fost mult mai șocat de vestea că va avea o fetiță, decât de chipul demonic văzut la ecografie: „Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi”. 

citește și...