O femeie însărcinată a mers la ecografie și a rămas uluită: „Copilul arăta ca un extraterestru”

31.08.2019, 14:04
O femeie însărcinată a mers la ecografie și a rămas uluită: „Copilul arăta ca un extraterestru”
Ecografia a lăsat-o mască pe femeie

O tânără însărcinată din Marea Britanie a mers la medic pentru o ecografie, însă a rămas complet șocată după ce a văzut cum arată. 

Sophie Scott era foarte bucuroasă că va deveni mamă, însă ecografia a speriat-o foarte tare. Cel care a observat că fetița arăta ca un extraterestru a fost chiar tatăl, Stephen Roberts. 

„Am avut un iubit care era obsedat de extratereștri”

Tânăra, din Tyneside, Marea Britanie, a declarat, pentru Mirror: „Am văzut ochii ciudați și capul cu formă de extraterestru. Am avut un iubit care era obsedat de extratereștri și demoni și chiar am glumit, spunând că m-a blestemat. M-am speriat, totuși, atunci când m-am gândit că un extraterestru mi-ar putea mânca bebelușul. Până la urmă, m-am liniștit, după ce medicul ne-a asigurat că totul este în regulă și că fetița noastră e bine”. 

La următoarea fotografie, chipul copilului nu a mai părut extraterestru, așa că Sophie s-a convins că nu se întâmplă nimic paranormal. 

Fetița va veni pe lume în octombrie și viitoarea mamă a glumit, spunând: „Sperăm să nu se nască de Halloween, ar fi foarte bizar”. 

 

citește și...