O femeie, în vârstă de 29 de ani, e gravidă cu al nouălea băiat. ”Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici”

04.04.2022, 13:23
O femeie, în vârstă de 29 de ani, e gravidă cu al nouălea băiat. ”Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici”

O mamă a opt băieți a dezvăluit că așteaptă din nou, de data aceasta un alt băiat – chiar dacă cel mic are doar cinci luni. Ea are opt băieţi şi gravidă cu al nouălea. Femeia și-ar dori să aibă doisprezece copii. ”Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici. Mă simt foarte bine”.

Yalancia Rosario, 29 de ani, din Dallas, Texas, are opt fii: Jamel, 12 ani, Michael Jr, nouă, Angelo, opt, Armani, șase, Prince, cinci, Sincere, trei, Armani, unu și Gimani, cinci luni.

Yalancia şi-a revenit extrem de repede după tragedia de anul trecut, când a pierdut o sarcină în primul semestru. Ea este o veritabilă vedetă pe reţelele sociale şi contul ei de Instagram este urmărit de 250.000 de oameni din întreaga lume, potrivit The Sun.

”Soţul meu este disperat să aibă o fiică”

Mega-mama a dezvăluit că este încântată că o să aibă un alt copil și că va continua să aibă mai mulți copii, deoarece soțul ei Michael este disperat să  aibă o fată.

”Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici. Mă simt foarte bine şi mă bucur enorm că vom avea un al nouălea fiu pentru că încă din adolescenţă mi-am dorit să am băieţi”, a declarat super-mama pentru The Sun.

Nu mai folosesc anticoncepționale

Ea a renunţat la măsurile de contracepţie de peste cinci ani şi recunoaşte că ”e obligată să gătească în cantităţi demne de cantina socială, dar că adcoră acest lucru atunci când vede întreaga familie adunată în jurul mesei”.

Mama, care lucrează de acasă la conducerea unei afaceri și este căsătorită cu tatăl băieților, Michael, în vârstă de 36 de ani, a spus:

„Întotdeauna mi-am dorit o familie mare de 10 persoane.

Nu mai folosesc contraceptive. Trăim în limita posibilităților noastre și avem un sistem de bugetare grozav.”

Familia numeroasă cheltuieşte în medie pe lună peste 1.500 de dolari numai pe mâncare.

Femeia este acuzată că este interesată de beneficii – dar nu-i pasă.

„Niciodată nu am fost judecată atât de mult””, a spus ea.

 

citește și...