O femeie este îndrăgostită de un avion de jucărie. Tânăra spune că nu va mai avea relații cu bărbați

05.03.2022, 18:33

O femeie este îndrăgostită de un avion de jucărie și spune că este sufletul ei pereche, cel mai bun partener pe care l-a avut vreodată. „Nu m-am simțit niciodată așa cu un partener până acum. Pentru prima dată în viața mea m-am îndrăgostit”. Sandra spune că nu va mai avea relații cu bărbați și că nu se gândește să îl însele pe „Luffacs” cu alt avion

Sandra, 28 de ani, din Budapesta, Ungaria, a vorbit despre relația pe care o are cu un avion de jucărie. Ea a recunoscut că este cel mai bun partener pe care l-a avut vreodată și spune că este îndrăgostită.

Sandra și-a început povestea de dragostea cu avionul de jucărie, pe care îl numește cu afecțiune „Luffacs”, în ianuarie 2022, după ce l-a cumpărat online cu 600 de lire sterline, potrivit TheMirror.co.uk.

Sandra, dezamăgită de fostul iubit

Unguroaica a fost obsedată de avioane încă de la vârsta de trei ani și și-a visat toți anii adolescenței să lucreze cu acestea. În 2021, ea și-a asigurat în sfârșit un loc de muncă în industria aviației, înconjurată de obiectele ei preferate: avioanele.

Partenerii (oameni) anteriori nu au avut nicio problemă cu interesul Sandrei pentru obiectele metalice zburătoare, dar ea a decis să  înceapă o relație în toată regula cu un obiect, după ce s-a despărțit de iubitul ei, la sfârșitul anului trecut.

”Pentru prima dată în viața mea m-am îndrăgostit”

Relația evoluează, potrivit spuselor Sandrei, care mărturisește  că s-a îndrăgostit pentru prima dată în viața ei.

„Nu m-am simțit niciodată de un partener până acum. Pentru prima dată în viața mea m-am îndrăgostit”.

Sandra nu va mai avea relații cu bărbați

În ciuda faptului că lucrează într-un aeroport cinci zile pe săptămână, cu tentații la fiecare colț, Sandra spune că nu l-ar înșela niciodată pe  partenerul ei cu un alt avion.

”Nu cred că voi mai avea o relație cu un om. Am mai multă încredere în avioane.”, spune femeia.

 

citește și...