O femeie din Iași a fost găsită într-un sanț, în stare gravă. Medicii, consternați de ce au văzut

05.09.2019, 17:45
O femeie din Iași a fost găsită într-un sanț, în stare gravă. Medicii, consternați de ce au văzut
Femeia i-a șocat pe medici

O femeie din Iași a fost găsită, acum două zile, într-un șant, și a fost transportată de urgență la spital. Medicii au rămas șocați de ce au descoperit pe trupul pacientei. 

Antena 3 scrie că femeia de 47 de ani a agonizat timp de 12 ore într-un șanț și abia apoi a fost găsită de câțiva săteni din comuna Focuri. O ambulanță a venit și a dus-o la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, însă medicii de acolo au găsit-o cu insuficiență renală și hepatică și au decis să o transfere la Spitalul „Dr. C.I. Parhon”. 

Femeia fusese mâncată de viermi

Mare le-a fost mirarea doctorilor de acolo atunci când au observat că femeia era mâncată de viermi. Din păcate, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat că șansele de supraviețuire ale pacientei sunt mici. 

„Pe lângă insuficiență hepatică și renală pacienta are și rabdomioliză, o distrugere a țesutului muscular, precum și o plagă ulcerată la urechea dreaptă, cu viermi, cu miros puternic și cu secreții purulente. De asemenea, are mai multe escare și leziuni la nivelul corpului care par mai vechi, însă cel mai grav este că are o infecție generalizată, o septicemie, care a dus la insuficiență renală și hepatică. Toate sunt cu risc vital și prognostic rezervat, supraviețuirea e sub 50% în astfel de cazuri“, a spus Ionuț Nistor, medic primar nefrolog și purtător de cuvânt al Spitalului „Dr.C.I. Parhon” Iași.

citește și...