O femeie a murit în estul Londrei după ce a mâncat  un jeleu cu canabis. Un bărbat a fost arestat

05.04.2022, 17:59
O femeie a murit în estul Londrei după ce a mâncat  un jeleu cu canabis. Un bărbat a fost arestat

O femeie a murit în estul Londrei după ce a mâncat  un jeleu cu canabis. . Prietena ei a ajuns la spital, dar a scăpat cu viaţă. Unei alte femei i s-a făcut instant rău după ce a mâncat dulciuri cu canabis în zona Tower Hamlet, estul Londrei, Poliția suspectează dacă cele două cazuri au legătură.

Tânăra de 23 de ani din Ilford și-a cumpărat „gummies”  printr-o aplicaţie de mesagerie de pe telefonul ei, și i-au fost livrate acasă la Ilford pe 29 martie, a declarat poliția Metropolitană.

Dulciurile au venit în ambalaje cu marca „Trrlli Peachie O’s”.

O tânără de 23 de ani a murit după ce a mâncat un jeleu cu canabis

Femeia și prietena ei în vârstă de 21 de ani au mâncat câte una și s-au îmbolnăvit imediat. Paramedicii au fost chemați la domiciliu în aceeași noapte, iar cele două femei au fost transportate la spital.

În ciuda tratamentului, tânăra de 23 de ani, a murit pe 2 aprilie.  Urmează să fie supusă unei autopsii, relatează The Sun. De asemenea, jeleurile au fost preluate şi trimise la un laborator pentru a fi examinate.

Un suspect a fost arestat

Prietena victimei a fost în cele din urmă externată din spital, după ce a primit tratament. Este în stare de şoc şi nu poate accepta că o seară de distracţie s-a transformat într-o asemenea tragedie.

Leon Brown, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat în legătură cu incidentul respectiv. El a fost acuzat de deținere cu intenția de a furniza canabinoid sintetic de clasa B, de furnizarea unui canabinoid sintetic și de deținere cu intenția de a furniza o substanță psihoactivă.

Caz similar, în estul Londrei

Unei alte femei i s-a făcut instant rău după ce a mâncat dulciuri cu canabis în zona Tower Hamlet, estul Londrei, Poliția suspectează dacă cele două cazuri au legătură.

Procurorul Stuart Bell a avertizat publicul împotriva consumului de orice substanțe ilegale,inclusiv cele ambalate ca dulciuri cu infuzie de canabis.

„Vă rugăm să nu cumpărați sau consumați aceste produse. Sunt ilegale și, din cauza ambalajelor prietenoase pentru copii, pot prezenta un risc de consum accidental. Lotul special de dulciuri avea un ambalaj cu marca „Trrlli Peachie O’s”. Nu avem o confirmare în aest moment şi nu putem spune unde au fost fabricate dulciurile. Dealerii de droguri dăunează comunităților și riscă siguranța persoanelor. Vom lua măsuri care îi vizează pe cei implicați în această activitate, precum și pe cei aflați în posesia acestor substanțe”, a transmis procurorul.

citește și...