O femeie a fost bătută și amenințată de un polițist din județul Olt

27.10.2019, 15:40
O femeie a fost bătută și amenințată de un polițist din județul Olt
O femeie a fost bătută și amenințată de un polițist din județul Olt

O femeie a fost bătută și amenințată, ieri, de un polițist din Județul Olt. Femeia a ajuns de urgență la spital și a fost internată imediat. 

Totul s-a petrecut ieri, atunci când o femeie din Potcoava, județul Olt, a fost chemată de un polițist la locuința acestuia pentru a-i vărui o cameră. 

Femeia a povestit că, imediat ce a ajuns în casa lui Nicușor Rotaru, a fost luată la bătaie și stropită cu alcool. Mai mult decât atât, polițistul a agresat-o cu un vătrai și cu un cuțit, a încercat să o violeze și a amenințat-o cu moartea. Faptele îngrozitoare au avut loc chiar de față cu o altă femeie și cu un cumnat al victimei. 

O femeie a fost bătută și amenințată de un polițist din județul Olt

„Prima dată m-au chemat la ei să le spun cât iau de cameră dacă dau cu lavabilă. A tras de mine, mi-a rupt hainele și m-a bătut cu pumnii. A vrut să aibe relații cu mine. Rotaru Nicolae de la post de la Potcoava. Pe urmă mi-a dat cu pumnii și cu picioarele, m-a bătut cu vătraiul și a vrut să mă taie cu cuțitul. În casă mai era cumnatul meu și încă o fată, Cezarina. M-au stropit cu coniac și cu bere și a început să strige în gura mare, Nicu polițaiul, că eu l-am omorât pe bărbatu-miu și pe copil, că mă omoară și că de la el din casă nu mai scap vie.L-a trimis pe cumnată-miu să facă o groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia pe patul de spital, pentru Observator. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și a emis un comunicat de presă. 

„La data de 26 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze .

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe , cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, scrie în comunicatul IPJ Olt.

citește și...