O fată de 14 ani din Constanța a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită! Cum s-a încheiat totul

07.08.2019, 12:22
O fată de 14 ani din Constanța a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită! Cum s-a încheiat totul
Fata și-a anunțat mama că a fost răpită

Autoritățile din Constanța au fost alertate aseară, după ce o fată de 14 ani a spus că a fost răpită de un bărbat pe care nu îl cunoștea.

Potrivit Antena 3, mama fetei a sunat la 112 și a anunțat că fiica sa a fost dusă cu un autoturism și abandonată în câmp, aproape de Tuzla. Femeia le-a spus polițiștilor că fata s-a întors între timp acasă și că vor meargă împreună să depună o plângere.

Cercetările au scos la iveală faptul că minora a mințit, pentru că întârziase acasă și nu a vrut să fie certată de mama sa.

„Ca urmare a sesizării, la nivelul IPJ Constanţa s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, pentru luarea măsurilor care se impun şi identificarea autorului în cauză. Minora a fost audiată, în prezenţa mamei, cu privire la cele întâmplate. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta. Poliţiştii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului şi la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinţei sale”, au declarat cei de la IPJ.

„În urma cercetărilor, investigaţiilor, declaraţiei minorei şi vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au stabilit faptul că cele relatate nu corespund realităţii. În fapt, minora a recunoscut faptul că ar fi întârziat acasă, iar pentru a nu fi trasă la răspundere şi certată de mama sa, fiind influenţată de cercul de prieteni cu care şi-ar fi petrecut timpul, ar fi înscenat răpirea”, a mai comunicat IPJ Constanţa.

citește și...