O familie din Germania a stabilit un record mondial. A împodobit 444 de brazi de Crăciun în casă

09.12.2021, 16:52

Această familie germană a dus Crăciunul la un nou nivel. Au amenajat 444 de pomi de Crăciun pentru a stabili un nou record mondial

Crăciunul se apropie și familiile sunt ocupate să-și decoreze casele cu pomi de Crăciun. Dar mai există această familie din Germania care vrea să stabilească un nou record mondial. Thomas și Susanne Jeromin au stabilit un record mondial prin decorarea a 444 de brazi de Crăciun în casa lor de 105 de metri din orașul german Rinteln, de la vest de Hanovra.

Cuplul este nu mai puțin decât deținătorii de recorduri mondiale germane și, pentru cea de-a zecea aniversare din acest an, au intensificat lucrurile și au înființat un total de 444 de copaci împodobiți din cap până în picioare.

Pomii de Crăciun sunt decorați în funcție de diferite teme

Casa cuplului a fost vizitată de un reprezentant al Institutului pentru recorduri din Germania pentru a verifica și confirma înregistrarea recordului.

„Cheia aici sunt cei mai împodobiți brazi de Crăciun într-un singur loc, iar familia Jeromin este într-adevăr lider mondial aici, de departe. În acest sezon, astăzi aici în Rinteln sunt 444 de copaci. Și am numărat ca să mă asigur. Și ceea ce este important pentru evidență este că casele sunt complet decorate. Ele trebuie să arate la fel ca și cum tocmai ai avea unul în sufragerie, deci cu lumânări sau ghirlande luminoase cu balonuri etc., așa cum îți imaginezi un brad tipic de Crăciun. Mărimea, însă, nu este importantă”, spune Olaf Kuchenbecker.

Cei doi au avut nevoie de opt săptămâni pentru a instala toate decorațiunile. Pentru brazi au folosit luminițe și aproximativ 16.000 de globuri.

Singura cameră care nu este decorată este dormitorul

Pomii de Crăciun sunt omniprezenti în apartament. “Numele meu este Thomas Jeromin, am 55 de ani și sunt deținătorul recordului mondial pentru cei mai mulți brazi de Crăciun în același loc”.

În fiecare an, cei doi soţi îşi transformă casa într-un tărâm de poveste. În 2017, cuplul a împodobit 250 de brazi, în 2018 au decorat 316, în 2019, 350 de brazi, iar anul trecut, 420 de brazi de Crăciun.

 

citește și...