O familie a cumpărat un Logan „de nerefuzat” la „mica publicitate”, dar a rămas fără cuvinte când a văzut ce a primit de fapt

18.10.2019, 12:47
O familie a cumpărat un Logan „de nerefuzat” la „mica publicitate”, dar a rămas fără cuvinte când a văzut ce a primit de fapt
O familie a cumpărat un Logan „de nerefuzat” la „mica publicitate”

O familie a cumpărat un Logan „de nerefuzat” la „mica publicitate”, însă a avut parte de o surpriză uriașă. Oamenii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut ce au primit, de fapt, în schimbul sumei plătite. 

Doi soți din Roșiorii de Vede au vrut să își cumpere un autoturism, așa că au verificat site-urile cu anunțuri.

O familie a cumpărat un Logan „de nerefuzat” la „mica publicitate”

Au găsit o ofertă de nerefuzat, o Dacia Logan cu un preț foarte avantajos, de 2.800 de euro. Proprietarul a spus că mașina este din 2010 și are doar 130.000 de km la bord. Cei doi soți au negociat cu vânzătorul și au reușit să obțină o reducere de 100 de euro, ba chiar acesta le-a adus mașina din București până în Roșiori. 

„Mașina arăta bine și la interior, și la exterior”, a spus noua proprietară, pentru Digi 24.

Femeia a fost ocupată și nu a dus mașina la o verificare mecanică, însă la puțin timp s-a văzut nevoită să meargă cu Loganul la service. 

„Nu am putut să o folosim decât foarte puţin pentru că s-a stricat motorul”, a declarat Cristina Stan. 

Femeia a rămas fără cuvinte când a văzut ce a primit de fapt

Noua proprietară a aflat, după aceea, că a fost victima unei înșelăciuni, atunci când a văzut pe site-ul Registrului Auto că autoturismul avea peste 600.000 de km în 2016. 

„Nu ne-a fost teamă, ne-am gândit că e Logan, ne-am gândit că e un om serios, s-a recomandat ca fiind un om care lucrează în armată”, a mai spus femeia. 

Istoricul contractelor de vânzare-cumpărare arată și că mașina a fost vândută de o firmă de protecție și pază cu 1.300 de lei unei persoane care se ocupă cu dezmembrări, apoi a ajuns la cel care i-a vândut-o femeii. 

Fostul proprietar neagă că a înșelat-o pe aceasta: „Mașina am luat-o la un schimb cu o altă persoană, am dat o mașină mai nouă mi s-a dat mașina aceasta. La bord era de 136.000 de km”.

Cumpărătorii au făcut plângere pentru înșelăciune, iar cazul va ajunge pe masa judecătorilor. 

 

citește și...