O educatoare din Bacău, șantajată de fostul iubit cu poze compromițătoare! Ce a pățit bărbatul

06.09.2019, 14:42
O educatoare din Bacău, șantajată de fostul iubit cu poze compromițătoare! Ce a pățit bărbatul
Femeia șantajată a mers la poliție

O educatoare din Bacău a fost șantajată de fostul său iubit, cu fotografii compromițătoare, însă femeia nu a cedat și a alertat autoritățile.

Adevărul scrie că educatoarea de la o renumită gradiniță din Bacău a avut o relație de trei luni cu un bărbat pe nume Ionel Cristinel G. 

După ce s-au despărțit, individul a început să o amenințe că va publica pe rețelele sociale fotografii nud cu ea. Mai mult decât atât, i-a cerut 2.000 de lei în cel mai scurt timp, după ce i-a trimis unul dintre nuduri, pentru a fi mai convingător. 

Femeia l-a avertizat că folosește șantajul

Femeia l-a avertizat că ceea ce face se numește șantaj și a mers la poliție, unde le-a arătat oamenilor legii nouă paginii de conversații online referitoare la acest subiect. Printre jigniri și amenințări, individul i-a spus educatoarei că este sigur că nu va păți nimic, pentru că are relații în oraș. 

Mesaj de la Ionuț Cristinel – trimite foto cu persoană de sex feminin în postură nud și mesajul „mai vrei? mai clare am dacă vrei” 

Educatoarea – „şi dacă ai ce” 

Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „dacă nu-mi dai 2000 le pun pe net şi te fac de c…şuncă de Praga ce eşti” 

Educatoarea – „ăsta e şantaj, boul satului” 

Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „nu mi-e frică…îi cunosc pe toţi. Oricum dacă mă reclami ai să vezi ce păţeşti toanto şi proasto ce eşti. Dacă îmi pun mintea cu tine, n-ai să mai stai în Bacău” 

În fața anchetatorilor, bărbatul a confirmat relația cu educatoarea, însă a spus că i-a cerut 2.000 de lei pentru că el consideră acea sumă o datorie de pe vremea când formau un cuplu. Judecătorii au fost, însă, de altă părere, și l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, și la efectuarea a 120 de zile de muncă în folosul comunității.  

 

citește și...