O concurentă îi emoționează pe chefi cu destăinuirile sale la ”Chefi la cuțite”. ”Am stat în comă câteva luni pentru că nu mi-am putut vedea copilul”

13.09.2022, 14:34
O concurentă îi emoționează pe chefi cu destăinuirile sale la ”Chefi la cuțite”. ”Am stat în comă câteva luni pentru că nu mi-am putut vedea copilul”
O concurentă îi emoționează pe chefi cu destăinuirile sale la ”Chefi la cuțite”

Aseară, la Antena 1, cei trei jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit un spectacol gastronomic memorabil într-o întrecere uluitoare contra-cronometru: s-a dat lupta pentru amuletă cu cele mai multe farfurii din istoria ”Chefi la cuțite”. Fiecare Chef a avut de pregătit șase preparate într-o oră – câte un preparat la fiecare zece minute, fără posiblitatea de a începe mai multe farfurii în paralel.

Degustătoarea Andreea Moldovan a jurizat astfel nu mai puțin de 18 farfurii! ”E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, a comentat ea dificila probă care a pus la încercare viteza de execuție a celor trei Chefi. Marele învingător al serii a fost Sorin Bontea, care și-a adjudecat amuleta ce îi oferă un important avantaj: ”Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalte două echipe”. Spectacolul a fost condimentat aseară și cu poveștile inedite ale competitorilor. Unul dintre ei, Robert Candoi, s-a dovedit a fi cel mai fidel concurent ”Chefi la cuțite”: a participat la fiecare sezon al emisiunii culinare. De data aceasta a venit însoțit de fiul său și a pregătit pentru jurați sushi. ”De 10 sezoane sunt un începător convins”, a glumit Robert Candoi, care a obținut două cuțite, unul de la Sorin Bontea și unul de la Cătălin Scărlătescu.

Finalul celei de-a cincea ediții a emisiunii i-a adus trei cuțite Ștefaniei Pop, concurenta care i-a cucerit pe jurați cu desertul său, mousse de ciocolată neagră cu banană flambată, dar și cu pasiunea sa pentru meseria de cofetar. ”Mereu am fost pasionată de dulciuri. La 17-18 ani, când mă apropiam de terminarea liceului și trebuia să iau decizii despre ce voi face mai departe în viață, știam deja că mi-aș dori să fiu cofetăreasă. Doar că era foarte greu de spus această dorință cu voce tare, pentru că am fost tot timpul genul de elev care învăța foarte bine la școală. Părinții mei aveau așteptări de la mine, să devin medic, avocat sau inginer. Așa că m-am înscris la Facultatea de inginerie, dar după un semestru de studii la Cluj mi-am dat seama că nu sunt deloc împlinită și am decis să vin la București, să fac un curs de cofetar și să și lucrez în domeniu, pentru că așa învăț cel mai bine. Munca în laboratorul de cofetărie m-a făcut să-mi dau seama că-mi place cu adevărat ceea ce fac. Dacă mi-ar fi spus cineva că de bună voie o să mă trezesc dimineața la 4-5 și o să plec noaptea, aș fi spus că în mod sigur nu voi fi eu acea persoană”, a povestit Ștefania.

Ce se întâmplă în ediția de azi a show-ului culinar ”Chefi la cuțite”

În seara aceasta, mixul savuros de concurenți veniți din diverse colțuri ale lumii va completa din nou rețeta spectacolului marca ”Chefi la cuțite”. Ediția a șasea aduce în platoul jurizării o prezență cu adevărat extravagantă: Lady Cirka, de profesie drag artist în Madrid, vine să le gătească chefilor pui Stroganoff. ”Este prima dată când gătesc cu perucă și în această costumație. Va fi o surpriză pentru mine, iar pentru Chefi surpriza cred că va fi și mai mare”, a spus Lady Cirka.

Lupta pentru o nouă amuletă îi va ține în priză pe jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescuși Florin Dumitrescu, proba serii solicitându-le din plin creativitatea. Iar confesiunile concurenților pe care viața i-a pus în situații extreme creează întâlniri emoționante în platoul ”Chefi la cuțite”. Mădălina Cafadaru, care participă la audițiile sezonului 10 cu un preparat specific arăbesc, le dezvăluie juraților dureroasa ei experiență de mamă. ”Mi-am crescut singură fiica, deși am pierdut-o pentru o perioadă de un an și ceva”, a povestit Mădălina încercările prin care a trecut după un divorț greu, care a pus capăt căsniciei sale de 18 ani în Dubai ”Când am cerut divorțul, fetița mea avea șase ani. Iar într-o zi, atunci când m-am dus s-o iau de la școală, nu am mai găsit-o. Am leșinat, m-a luat Salvarea. Am stat în comă câteva luni. Când am ieșit din spital, am aflat că nu pot face nimic pentru a-mi recupera fiica. N-am vorbit cu ea timp de patru luni, ea credea că fugisem în România și o părăsisem”.  Toate detaliile tulburătoarei experiențe și verdictul primit de Mădălina Cafadaru din partea juraților, dar și lupta strânsă pentru o nouă amuletă și celelalte povești care ies la iveală în platoul jurizării telespectatorii le vor descoperi în ediția ”Chefi la cuțite” din această seară, la Antena 1, de la ora 20:30.

 

 

citește și...