O concurentă de la „Insula Iubirii”, înșelată cu dame de companie

06.08.2019, 16:21
O concurentă de la „Insula Iubirii”, înșelată cu dame de companie
Insula Iubirii a ajuns la sezonul 5

Una dintre concurentele emisiunii „Insula Iubirii” a aflat recent că partenerul său a înșelat-o în repetate rânduri cu femei de moravuri ușoare.

Teodora, concurentă în sezonul al cincilea al emisiunii „Insula Iubirii”, a descoperit că Eusebiu, iubitul său, a călcat strâmb de mai multe ori. Mai mult decât atât, bărbatul a apelat la serviciile unor prostituate.

„De ce continuă să o țină legată pe această femeie? Dacă nu ai niciun sentiment, dacă nu o iubești, nu vrei o familie cu ea, de ce o mai ții legată?”, a spus Mircea, un alt concurent.

„Nu am știut asta. Mie nu mi-a dat de înțeles că avem probleme de ordin sexual. Am crezut că asta ne-a legat, ne-a unit. Văd că toți de pe insula băieților sunt nemulțumiți sexual de partenerele lor. Nu l-am crezut… probabil am refuzat să cred că a făcut lucrul acesta. Dacă pe el îl face fericit o prostituată, este alegerea lui. (…) Înseamnă că asta îl definește, n-am ce să mai zic despre el, ca om….dacă la asta se rezumă viața lui, la 37 de ani… îmi pare rău. Eu mi-am dorit de la Eusebiu să fie un bărbat matur, să știe să se comporte cu o femeie…Am venit pe insulă cu un om pe care eu nu l-am cunoscut într-adevăr”, a spus Teodora la Antena 1.

citește și...