O cântăreață s-a infectat intenționat cu COVID-19, ca să nu se vaccineze. Artista a murit

18.01.2022, 16:00
Hanka Horka, o cântăreață celebră din Cehia, a fost răpusă de Covid-19, după ce s-a infectat intenționat. Artista avea doar 57 de ani. Fiul ei spune acum că mișcarea antivaccinistă „a ucis-o”. „Mi-ați omorât mama. Nu va putea merge la absolvirea mea, la nunta mea sau la botezul fiului meu. Vă disprețuiesc!”, a declarat fiul femeii.

La 57 de ani a ales să se infecteze voluntar pentru a nu se vaccina, dar a murit de Covid. Este povestea cântăreței de muzică populară cehă Hanka Horká , care este acum amintită de fiul ei. „Ai ucis-o”.

Într-o postare de acum câteva zile pe pagina ei de Facebook, cântăreața cehă a trupei Asonance a scris că a fost infectată cu varianta Delta pentru că ar putea astfel să se întoarcă să trăiască fără limitări: „Viața este aici pentru mine și pentru tine”, a avut ea. scris, invitându-și fanii să facă același lucru.

Artista a murit în urma infectării cu COVID-19

Vedeta a povestit că a rămas în mod voluntar în contact prelungit cu unii dintre membrii familiei sale care au fost testați pozitiv la COVID-19, dar că acum a depășit boala și că acum poate relua viața socială.

În câteva zile, însă, starea ei de sănătate s-a deteriorat și femeia a murit în urma infectării cu COVID-19.

Jan a criticat mișcarea antivaccin

Fiul ei, Jan Rek, la rândul său solistul unei trupe din Cehia, acuză acum că mama sa a fost ucisă de mișcarea anti-vaccin, care a determinat-o să refuze vaccinarea.

Jan Rek spune că mama lui a fost ucisă de mișcarea antivaccinistă, care a convins-o să refuze vaccinul anti-COVID.

„Mi-ați omorât mama. Nu va putea merge la absolvirea mea, la nunta mea sau la botezul fiului meu. Vă disprețuiesc!”, a declarat fiul femeii.

Hanka Horka a fost solista Asonance, o trupă de muzică populară cehă fondată în 1975 la Școala Gimnazială Jan Neruda din Praga. S-a alăturat ei în 1985 și nu a mai părăsit-o de atunci.

 

citește și...