O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti facultatea! Ce sume enorme câștigă pe noapte

24.11.2019, 18:13
O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti facultatea! Ce sume enorme câștigă pe noapte
O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti facultatea!

Incredibil, dar adevărat! O asistentă medicală s-a apucat să facă striptease pentru că nu îi mai ajungeau banii.

Tânăra de 24 de ani a ajuns acum să câștige sume enorme pe noapte, dansând la bară, în cluburile din Marea Britanie.

O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti facultatea!

Se numește Ellen, iar numele ei de scenă este Bunny (n.r. iepuraș). Aceasta a declarat că și-a rotunjit conturile de când a început să danseze la bară. Ellen avea nevoie de bani să își plătească facultatea, iar mama sa a venit cu ideea unui extra job.

‘Mama mea a auzit la radio că mulți studenți de la Medicină își plătesc datoriile în felul acesta. Ea m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de striptease’, a povestit Ellen, scrie Daily Star.

Între timp, a început să îi placă și merge la al doilea job cu drag. Mai mult de atât, și-a cunoscut soțul prin intermediul clubului de noapte.

Și-a cunoscut soțul prin intermediul jobului

‘Ador să fac striptease! Mă simt mai încrezătoare în mine și am mai mulți bani în conturi. Când eram doar o simplă asistentă medicală, nu reușeam să strâng nimic. Dansul la bară mi-a schimbat viața

Mulți cred că suntem niște prostituate cu boli venerice, care ne culcăm cu soții altora. Unii oameni cred că acest job este pentru cine nu poate face nimic altceva. De fapt, suntem doar femei normale care își doresc să câștige bani frumoși. Oamenii spun că nu sunt feministă pentru că mă dezbrac, dar tot ce fac este să-mi plătesc chiria și necesitățile. Nu sunt prostituată, nu fac nimic greșit’, a mai explicat Ellen.

Bărbatul a mărturisit că are încredere deplină în soția lui și niciodată nu i-a interzis să facă striptease.

‘Am încredere în ea 100%! Am cunoscut-o în timp ce dansa în club și nu aș putea să o judec. Nu vreau să îi spun să se lase, pentru că îi place și se simte bine făcând asta.’, a spus partenerul lui Ellen.

citește și...