O artistă din România, cerută în căsătorie în plină stradă! 

06.01.2020, 18:15
O artistă din România, cerută în căsătorie în plină stradă! 
O artistă din România, cerută în căsătorie în plină stradă! 

O artistă din România a fost cerută în căsătorie în plină stradă, chiar în centrul Capitalei. Momentul a fost unul special, care a atras privirile trecătorilor din zonă. 

Roxana Nemeș a fost surprinsă de iubitul ei chiar la finalul lui 2019. Blondina a fost cerută în căsătorie într-un mod cu totul special, printr-un mesaj pe un centru comercial din zona Unirii din București.

Roxana a fost emoționată până la lacrimi

Artista a povestit, la Acces Direct, că a izbucnit în lacrimi la auzul cererii și că a acceptat din tot sufletul să se căsătorească. 

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie”, a dezvăluit, plină de emoții, Roxana. 

citește și...