O altă vedetă din România și-a făcut cont pe OnlyFans! A lăsat deoparte inhibițiile și a trecut la fapte. FOTO

04.10.2022, 22:10
O altă vedetă din România și-a făcut cont pe OnlyFans! A lăsat deoparte inhibițiile și a trecut la fapte. FOTO
O altă vedetă din România și-a făcut cont pe OnlyFans! A lăsat deoparte inhibițiile și a trecut la fapte

După Daniela Crudu și sora ei, o altă vedetă cunoscută din România și-a deschis un cont de OnlyFans și deja a postat primele fotografii. Cum era de așteptat, urmăritorii nu au întârziat să apară, la fel și bănuții. Despre cine este vorba?

Simona Trașcă s-a înscris pe OnlyFans

Simona Trașcă nu a mai stat pe gânduri și s-a înscris în rândul vedetelor care au intrat pe OnlyFans. De curând, blondina și-a făcut cont pe platforma destinată adulților și a postat mai multe imagini senzuale. În plus, cei care vor să o vadă pe vedetă trebuie să plătească un abonament lunar de 21 de dolari.

Inițial, Simona Trașcă le-a prezentat masculilor doar posteriorul bombat, însă anunță că are surprize și mai mari pentru ei. Ea a mărturisit că are de gând să se dezbrace și să pozeze cât mai senzual.

„Îmi place să pozez sexy. Mi-am pus o poză cu fundul meu și a explodat! O să pun poze cu mine…dezbrăcată. Acum, abia învăț să umblu pe OnlyFans, nu prea știu. Abia l-am făcut. O să-mi pun poze cu mine și dezbrăcată. Dezbrăcată de tot, goală, nu sexy, nu cum pun pe Instagram sau Facebook.”, a declarat Simona Trașcă, potrivit cancan.ro.

Blondina s-a confruntat cu mari probleme de sănătate

La începutul acestui an, Simona Trașcă s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Ea a fost nevoită să se opereze din nou, după ce a acuzat dureri groaznice, vreme de doi ani. Blondina spunea că, în trecut, a trecut prin aceleași chinuri groznice și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor. De data aceasta, însă, nu a mai putut amâna intervenția.

Coşmarul Simonei Traşcă a început în urmă cu câteva luni, când aceasta a sesizat că implantul mamar a început să îi cauzeze probleme.

„Îmi caut doctor care să mă opereze, în sensul în care nu mai sunt atât de inconștientă cum eram în alți ani și acum mă interesez foarte mult. Durerile de la sânul stâng și se simte, mi-a spus doctorul când m-a palpat sâmbătă, că se simte implantul și are el loc acolo să se miște”, mărturisea Simona Trașcă, potrivit spynews.

Implanturile mamare i-au cauzat numai probleme

Nu a fost prima dată când vedeta a avut probleme din pricina silicoanelor. Ea a trecut prin mai multe operaţii estetice la nivelul sânilor.

„Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, mai preciza blondina pentru spynews.

citește și...