O adolescentă, găsită ascunsă în mașina unor hoațe din România

12.09.2019, 15:22
O adolescentă, găsită ascunsă în mașina unor hoațe din România
Adolescenta era ascunsă alături de bunurile furate

O adolescentă de origine germană a fost găsită ascunsă în autoturismul unor hoațe din România. Polițiștii au descoperit-o pe fată sâmbăta trecută, pe 7 septembrie, în orașul Woldek. 

Detaliul care le-a atras atenția oamenilor legii din Germania a fost un bărbat care a ieșit în fugă dintr-un magazin și s-a îndreptat către un autoturism cu numere de înmatriculare est-europene. Polițiștii au mers către mașină, însă bărbatul a ieșit și a fugit brusc. 

Adolescenta ascunsă în mașină fura alături de românce

Oamenii legii au găsit în autoturism două românce, în vârstă de 26 și 30 de ani, cât și numeroși saci cu bunuri furate din magazine. În spatele acelor saci, se afla ascunsă o adolescentă germană de 15 ani. 

Cercetările autorităților au scos la iveală faptul că fata fura alături de cele două române, însă până la această oră nu se știe dacă a fost constrânsă sau nu să facă asta. Cele trei femei au fost reținute, apoi eliberate, dar vor fi judecate pentru furt. Bunurile găsite în mașină, printre care cafea, dulciuri, produse de igienă și haine pentru copii, valorează peste 2.000 de euro. 

 

citește și...