O adolescentă din Argeș a murit la școală. Poliția a deschis o anchetă

15.10.2021, 11:38
O adolescentă din Argeș a murit la școală. Poliția a deschis o anchetă
O adolescentă din Argeș a murit la școală. Poliția a deschis o anchetă

O adolescentă din județul Argeș a murit joi, 14 octombrie 2021, la școală, în Costești. Aceasta a acuzat stări de rău. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului și a încercat să o resusciteze pe adolescentă, însă fără succes, fiind constatat decesul acesteia. Poliția a deschis o anchetă după moartea adolescentei în vârstă de 16 ani.

O adolescentă în vârstă de 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la şcoală. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă fata nu a mai putut fi salvată.

“În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

O adolescentă din Argeș a murit la școală. Dosar penal pentru ucidere din culpă

În acest caz, poliția efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

citește și...