Nuami Dinescu, dezamăgită. ”De ce? Când ne-a pierit bruma de nevoie a intimității?”

12.08.2020, 10:18
Nuami Dinescu, dezamăgită. ”De ce? Când ne-a pierit bruma de nevoie a intimității?”
Nuami Dinescu, dezamăgită. ”De ce? Când ne-a pierit bruma de nevoie a intimității?”

Actrița Nuami Dinescu este dezamăgită de comportamentul unor oameni în public. Vedeta și-a spus părerea foarte clar după o călătorie pe care a făcut-o cu transportul în comun.

Nuami Dinescu a mers la stomatolog, după care s-a întors acasă cu transportul în comun. Foarte atentă la ce se întâmplă înb jur, actrița a comentat despre comportamentul unor persoane care nu țin cont că se află în transportul în comun și vorbesc tare la telefon, povestind chiar și amănunte care nu ar trebui comentate în public.

”Am mers cu #226 care mă tem că e o cenusăreasa a STB sau sunt eu ghinionistă să mă urc în mașini leșinăcioase?. Ca și cum nu ar fi de ajuns căldura, masca, transpirația etc., băi nene, vorbește lumea, dar vorbește tare, deodată, la telefon sau vorbesc între ei…

După 20 minute știi cine e și persoana din fața ta și cea de la capătul firului, sau persoanele, că uneori, după ce termină cu una, o sună pe altă să-i spună ce a vorbit cu prima. Știi cu ce se ocupă, la ce oră pleacă de la job, cât bea ăla de acasă, ea ce să facă acasă, el să bea și ea să se uite, când să se ducă omul la lucrare… ? De ce? Când ne-a pierit bruma de nevoie a intimității?”, a notat actrița în mediul online.

Momentul de cotitură din viața actriței Nuami Dinescu

Unul dintre momentele e cotitură din viața actriței Nuami Dinescu a fost cel în care a decis să plece din București și să se mute la Reșița, pentru a lucra la teatrul de acolo. Artista a mărturisit că nu puțini au fost cei care i-au spus că o să moară de foame.

”Au fost multe. Primul, în 1987, când am renunțat la slujba din București și la examenul pentru Filologie, după ce căzusem la diferență foarte mică de ultimul intrat și am plecat la Teatrul de Stat din Reșița.

Mi-au spus toți că o să mor de foame, dar nu m-a întors nimic din drum. Au tot fost cotituri. Am decis, mi-am asumat și am mers mai departe”, a declarat Nuami Dinescu pentru thriveglobal.ro.

citește și...