Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie își amână nunta. ”Anul ăsta nu mai e cazul”

26.05.2020, 10:51
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie își amână nunta. ”Anul ăsta nu mai e cazul”
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie își amână nunta. ”Anul ăsta nu mai e cazul”

Nouria Nouri, fosta soție a cântărețului daniel Iordăchioaie, avea planuri de nuntă, însă criza creată de pandemia de coronavirus a făcut-o să amâne evenimentul.

Nouria Nouri a fost căsătorită până în anul 2014 cu binecunoscutul artist Daniel Iordăchioaie. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Salma și Darius.

De ceva vreme, Nouria Nouri și-a găsit fericirea alături de un bărbat pe nume Ionuț.


Vedeta și noul ei iubit, Ionuț, s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și este mai mare cu 4 ani decât ea. Bărbatul este de profesie broker. S-au mutat împreună și chiar intenționau să se căsătorească. Planurile de căsătorie, însă, le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

“Nu programaserăm o dată fixă. Anul ăsta nu mai e cazul. Când o să revină planeta la normal, o să reluăm planurile de unde le-am lăsat”, a declarat Nouria Nouri pentru click.ro.

Ce a făcut în izolare

Vedeta a explicat și cum a fost perioada de izolare la domiciliu pentru ea. A fost răsfățată de iubitul ei.

“Am scris mai mult, am văzut multe filme, am mâncat tot ce a gătit iubitul meu. Eu nici înainte nu aveam o viață cu ieșiri prea multe, așa că perioada asta nu m-a afectat în vreun fel”, a mai spus ea pentru sursa mai sus-menționată.

Nu mai vrea copii

Nouria Nouri mărturisea că nici ea, nici actualul ei partener de viață nu mai vor să aibă copii. Atât ea, cât și Ionuț, iubitul său, au câte doi copii fiecare.

“Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung”, spunea vedeta.

citește și...