Noul avocat al Familiei Melencu, declarații dure: „Nu sunt probe”

18.11.2019, 11:42
Noul avocat al Familiei Melencu, declarații dure: „Nu sunt probe”
Noul avocat al Familiei Melencu, declarații dure

Noul avocat al Familiei Melencu a făcut declarații dure referitoare la ancheta de la Caracal. Carmen Obârșanu susține că nu sunt probe în dosarul dispariției Luizei și că presa a fost indusă în eroare. 

Carmen Obârșanu a făcut în această dimineață declarații, atunci când a fost la sediul DIICOT. Avocatul spune că probele din dosarul de la Caracal sunt extrem de puține. 

Noul avocat al Familiei Melencu, declarații dure

„Să nu ne împieteze dreptul la a vedea dosarul, de a vedea probele, dar să fie probe, nu maculatură, pe care ne-au prezentat-o vineri (n.red. – procurorii DIICOT), când am venit cu doamna Melencu. Practic, vineri ni s-a prezentat o maculatură, cu acte lipsă, scoase din dosar, chiar dacă am stat în acea cameră de anchetă și am citit, eu vă spun sincer că ceea ce am găsit acolo pur și simplu nu m-a îngrozit ca și duritate a probelor, ci ca… apă sfințită. Am găsit acte, cele mai recente acte întocmite de procurori sunt din 1 august. Deci niciun fel de acte în afară de cele efectuate de către DIICOT Craiova”, a spus avocatul.

„Sunt foarte puține probe care se referă la Luiza, doar așa printre picături, printre dosare. Că a existat o tânără pe nume Luiza. Atât. Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la tv acel filmuleț cu Luiza, în care mergea, trecea pe lângă femeia în roșu (…). Ei bine, în niciunul dintre dosarele 1 – 7 nu se află acel film. Nu doar că nu sunt probe care să arate răpirea, dar nici măcar probele arătate în media”, a mai declarat Obârșanu.

 

citește și...